Sociaal

Individuele coaching

Coaching gaat om ontwikkeling en verandering. Hiervoor worden korte oplossingsgerichte technieken  gebruikt zodat al snel resultaat geboekt wordt! Kinderen, Jongeren en volwassenen kunnen bij Optimind coaching terecht. Bij een leeftijd jonger dan 16 jaar wordt nauw samengewerkt met de ouder(s)/verzorger(s).

De gesprekken voor het coachingstraject vinden plaats in de praktijkruimte in het centrum van Hengelo of in overleg bij jou thuis.

 

Hoe ziet een traject eruit?

Tijdens het eerste gesprek vind een intake plaats. We leren we elkaar kennen, we bespreken de reden van je komst en stellen de juiste ontwikkelingsmethode vast. Na overeenstemming maken we verdere afspraken. We stellen een overeenkomst op en zullen het volgende gesprek inplannen. Dit intakegesprek duurt ongeveer 30 minuten en kent een tarief van €25,-

Na de intake zullen ongeveer acht gesprekken plaatsvinden. Tijdens deze gesprekken wordt eerst je vraag of klacht besproken en verheldert. Dit zetten we samen om in te behalen doelen. Om de doelen te behalen wordt een ontwikkelplan opgezet aan de hand van jouw sterke kanten. Middels dit plan kan gewerkt worden aan concrete stappen om dichter bij de doelen te komen. Verandering in gedrag en denken staan hierbij centraal. Je zal gaan experimenteren met nieuwe kennis en vaardigheden.

Wanneer de nieuwe ontwikkelingen eenmaal verweven zitten in het nieuwe ritme, zullen we samen onderzoeken wat nog nodig is om meer uit de coaching te halen. We werken samen naar het punt waar je weer zelfstandig verder kunt. Elke sessie duurt gemiddeld 60 minuten met een uitloop naar 120 minuten. De investering hiervan is  €75,-. Relatietherapie is ook mogelijk. Hiervan is de investering €85,- per sessie.

 

Voor meer informatie kan telefonisch contact opgenomen worden of schriftelijk via het contactformulier of aanmeldformulier.

Aanmelden

Contact

info@optimindcoaching.nl

06-43933176

KvK-nr: 64835243

Btw-nt: 215800497B01

Copyright 2016

Optimind Coaching

 

Design by Robin

 

Foto's door:

Happy Memories Fotografie