Sociaal

Samenwerkingsverband aangaan

Een toegepast psycholoog kan in veel verschillende werkvelden functioneren. Mijn passie ligt bij het welzijn van de mens. Voornamelijk de positieve psychologie spreekt mij aan. Dit wil zeggen dat ik mij vooral richt op ontwikkelingen bij de mens vanuit ieders eigen kracht en talenten.

 

Onze huidige samenleving kent veel prikkels en werkdruk. Het begrip 'burn-out' is al  ingeburgerd bij vele bedrijven. Het voorkomen van een burn-out is natuurlijk veel beter dan het genezen hiervan! In overleg kan een individueel of groepstraject opgezet worden om een dergelijk begrip als een burn-out te voorkomen op de werkvloer. In plaats daarvan wordt ruimte gemaakt voor positieve ontwikkelingen. Werknemers zullen beter in hun vel zitten en gelukkiger zijn. Hierdoor zullen zij productiever zijn, beter samenwerken en met meer plezier naar het werk gaan!

 

 

 

 

 

 

Gelukkige werknemers zijn productieve werknemers!

 

Bij interesse in een samenwerkingsverband om een positieve ontwikkeling door te voeren, kan vrijblijvend contact gezocht worden. Middels een gesprek wil ik graag mogelijkheden bespreken voor deze positieve ontwikkeling op de werkvloer.

Contact

info@optimindcoaching.nl

06-43933176

KvK-nr: 64835243

Btw-nt: 215800497B01

Copyright 2016

Optimind Coaching

 

Design by Robin

 

Foto's door:

Happy Memories Fotografie