Sociaal

Basistraining Mindfulness

Trainingen worden in kleine groepen gegeven, zodat alle ruimte wordt gegeven voor ieders ontwikkelingsproces. De bijeenkomsten zijn interactief waarbij het doen centraal staat. Tijdens en buitenom de bijeenkomsten is het van belang je volledig in te zetten om de oefeningen eigen te maken. Op deze manier heeft ieder het meeste plezier van de aangeleerde vaardigheden.

 

Basistraining MBCT (mindfulness)

In een acht-weekse training leer je korte en eenvoudige oefeningen om stress en gepieker te verminderen en meer in het hier-en-nu te leven. Je leert met een bewuste, open en vriendelijke houding die vrij is van veroordelingen te kijken naar zaken. Hierdoor  kun je dingen beter accepteren en los te laten.

 

Bij voldoende aanmeldingen zal een nieuwe training van start gaan. Mocht je interesse hebben, kun je altijd mailen of je vast aanmelden via de website. De investering voor deze training bedraagt €350,-.

 

In samenwerking met Mindvol start in februari 2017 een cursus mindfulness. Deze training wijkt af van de training MBCT omdat minder vaardigheden worden aangeleerd. De eerst volgende trainingen  zijn begonnen in februari te Nijverdal. De training wordt gegeven aan de Piet Heinweg 1b. Hier zit het Zen-meditatiecentrum van Harry Mengers. Je kunt je aanmelden via www.mindvol.nl/nijverdal.

 

Nieuwe training

Een nieuwe training is in ontwikkeling. Voor informatie kunt u altijd contact opnemen.

Aanmelden

Contact

info@optimindcoaching.nl

06-43933176

KvK-nr: 64835243

Btw-nt: 215800497B01

Copyright 2016

Optimind Coaching

 

Design by Robin

 

Foto's door:

Happy Memories Fotografie